Organisatie

Wij zijn een graveerbedrijf gespecialiseerd in bewegwijzering en entreeoplossingen voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen, VvE’s, bouwbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen.

Graveermachine die nummers in penningen graveert

Gravureplus vindt 30 jaar geleden haar oorsprong in Rotterdam, waarbij het graveren als nevenactiviteit in de handelsonderneming Edixhoven IJzerwaren en Gereedschappen tot stand kwam. Bij doorgroei van detailhandel naar groothandel kreeg binnen enkele jaren ook het graveerwerk een vooraanstaande plaats, waarna deze activiteit zich ontplooide tot separate onderneming.

Inmiddels is Gravureplus een landelijk opererende organisatie en fungerend als integraal partner in bewegwijzering en entreeoplossingen voor onder andere vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, bouwbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen. Ons brede aanbod in combinatie met eigen productie en dienstverlening op locatie zorgen ervoor dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden.

De medewerkers van Gravureplus, die ieder op zich hun eigen kwaliteiten optimaal benutten, zijn constant bezig met het uitwerken van uw opdrachten volgens uw wens met de expertise van Gravureplus.