Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in bewegwijzering en entreeoplossingen voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, bouwbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen.

Graveermachine die nummers in penningen graveert
Monteur die raambelettering aanbrengt
Diensten
Full service van ontwerp tot realisatie

Middels een persoonlijk gesprek en een opname op locatie worden uw wensen in kaart gebracht en uitgewerkt naar de mogelijkheden met een optimaal resultaat. Of het nu gaat om een enkele tekstplaat of complete bewegwijzering, wij zijn u volledig van dienst van ontwerp tot realisatie!

Montage- en onderhoudsdienst

Wij beschikken over een montage- en onderhoudsdienst, waardoor wij voor u kunnen inmeten, plaatsen en onderhouden door heel Nederland.

Gespecialiseerde leveringen van naamplaatjes

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van de naamplaatjes voor de (huur)woningen van vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen. Benieuwd naar onze mogelijkheden en werkwijze? Neem dan contact met ons op!

Technieken

Wij maken gebruik van diverse technieken, welke wisselend ingezet worden doordat uw wensen, onze ervaringen en de omstandigheden daarin bepalend zijn.

De toepassingen van CNC graveren, laser graveren, frezen, drukken en digitaal printen op bijna alle materialen, waaronder kunststoffen, geanodiseerd aluminium en rvs, zorgen voor optimale en uiteenlopende mogelijkheden.

Wij kunnen met uw ontwerpen en bestanden aan de slag gaan. Bent u zelf niet in de gelegenheid om te ontwerpen en bestanden aan te leveren? Geen probleem! Wij kunnen u volledig ontzorgen en een passend ontwerp voor u maken. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

Graveermachine die aluminium bewerkt

Organisatie

Gravureplus vindt 30 jaar geleden haar oorsprong in Rotterdam, waarbij het graveren als nevenactiviteit in de handelsonderneming Edixhoven IJzerwaren en Gereedschappen tot stand kwam. Bij doorgroei van detailhandel naar groothandel kreeg binnen enkele jaren ook het graveerwerk een vooraanstaande plaats, waarna deze activiteit zich ontplooide tot separate onderneming.

Inmiddels is Gravureplus een landelijk opererende organisatie en fungerend als integraal partner in bewegwijzering en entreeoplossingen voor onder andere vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, bouwbedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen. Ons brede aanbod in combinatie met eigen productie en dienstverlening op locatie zorgen ervoor dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden.

De medewerkers van Gravureplus, die ieder op zich hun eigen kwaliteiten optimaal benutten, zijn constant bezig met het uitwerken van uw opdrachten volgens uw wens met de expertise van Gravureplus.